Paddla ut på äventyr!

Uthyrning av havskajaker & stand up paddle boards

Hyr kajak & SUP hos oss på ArcAdventure

Upplev våra svenska skärgårdar på nära håll från en kajak eller SUP. Vi har kajak & SUP uthyrningar på flera platser runt om i Sverige.

Hos oss hyr du alltid snabbt, smidigt och tryggt. Boka din kajak på vår hemsida redan idag och hämta ut på egen hand med en kod via vår självuthämtning!


Boka - Hämta - Paddla


Här finns våra kajak & SUP uthyrningar

Vi har uthyrning på flera platser. I Stockholms skärgård finns vi på fyra platser, och i Göteborg finns vi på två platser. Vi har även uthyrningar på Tjörn i Bohuslän samt i Mälaren (Mariefred) och på Gotland. 


Så här lätt hyr ni kajak hos oss

Kort film som visar hur det går till att boka, hämta ut och göra inställningar på din hyrda utrustning i vår självuthämtning. 

Bli inspirerade att paddla kajak

Kort film som visar hur det kan se ut när man paddlar kajak hos oss på ArcAdventure.Sagt om oss


Alla kan paddla kajak!

Paddla havskajak är en härlig och spännande aktivitet för hela familjen. En aktivitet som passar lika bra att göra under en kortare dagsutflykt som en flerdagarstur med övernattning i tält, stuga eller på hotell. Alla kan lära sig att paddla kajak, men det är oerhört viktigt att du anpassar ditt paddlade efter din egen förmåga.

Är du oerfaren paddlare? Då ska du aldrig ge dig ut ensam. Det är också viktigt att du och ditt sällskap i dessa fall håller er nära land och att ni väljer paddeldagar när temperaturen i vattnet är badvänlig. Som paddlare är du självklart simkunnig och bär alltid flytväst.  

För att få ut mer av din paddling och för att känna dig tryggare i kajaken gå gärna en paddelkurs.

Du kan också lära dig mer genom att läsa våra texter om kajakpaddling och friluftsliv. Läs gärna också transportstyrelsens folder "råd och tips till dig som vill paddla" som du hittar här nedanför.Lär dig mer om paddling och friluftslivBesök oss på Facebook
Besök vårt instagram