Kajakabonnemang

*Nyhet inför säsongen 2022!*

Med ett kajakabonnemang hos ArcAdventure är paddlingen alltid bara ett knapptryck bort.

Du paddlar när du vill*, hur mycket du vill* och har tillgång till kajaker och SUP på alla våra anläggningar runt om i Sverige. Perfekt om man inte vill äga en egen kajak/SUP men ändå vill paddla mycket. Som bonus kan du uppleva olika platser vid olika tillfälle utan att behöva transportera kajaken/SUPen tack vare att vi har uthyrningar på flera platser.

Paddlingsvärldens svar på delningsekonomi när den är som bäst.

*Regler finns, se information längre ner.
Pris:

3295 kr per säsong.


Vad är ett kajakabonnemang?

En prenumerationstjänst där du får tillgång till att paddla kajak & SUP på alla våra uthyrningar hur mycket du vill*. Perfekt om du vill paddla mycket men av någon anledning inte vill eller kan äga en kajak/SUP. Det bästa är att du har tillgång till kajaker på flera platser och därför kan uppleva olika delar av Sverige. 

Hur funkar det?

När du tecknat ett abonnemang så kan du boka kajak/SUP fritt, och hur ofta du vill. Det finns dock vissa begränsningar och vi kan inte alltid garantera tillgång på kajaker/SUP på den plats/dag/tid som du önskar. 

Du reserverar sin kajak online på vår hemsida och hämtar sedan enkelt ut din kajak på egen hand via vår självuthämtning.

Regler *

  • Användaren kan ha max 1 reservation aktiv åt gången.
  • Bokning sker online. Vi kan inte garantera tillgång på den efterfrågade dagen/platsen/tiden. Reservation måste göras i förväg.
  • Användaren kan reservera kajak i maximalt 2 dygn åt gången.
  • Användaren får göra reservation maximalt 1 gång per dygn
  • Användarens möjlighet att reservera kajak är låst till användaren. Användaren får inte låna eller hyra ut kajaken/SUPen i andra hand.
  • Om reserverad kajak inte ska användas måste denna avbokas senast sex (6) timmar innan hyresperioden startar. Om man vid upprepade (3) tillfällen bokar en kajak/SUP utan att använda eller avboka den kommer dessa bokningar debiteras med en tilläggsavgift om 500kr per tillfälle.
  • Koden är giltig 365 dagar. Vår säsong börjar 1 maj och slutar 31 september. På vintern kan man ej använda tjänsten.

Kontakta oss för mer information!