Aktuella kurser

Vi har inga aktuella kurser för närvarande.


Kontakta oss om ni är intresserade av en privat kursTidigare kurser:
 

GULT PADDELPASS:

Datum:
Tid:10.00-15.00Plats: Björlanda Kile, Göteborg
Pris: 1200kr inkl hyra av kajak

Anmäl dig nu

Förkunskapskrav:
Du ska ha provat på att paddla kajak tidigare. Du får gärna ha ett vitt paddelpass, men det är inget krav.

Information:
Kursen är 5 timmar där vi lär oss grunderna i kajakpaddling. Kajak, flytväst, kapell och paddel ingår. Det enda du som deltagare behöver ta med dig är kläder efter väder, samt lunch och vatten.

Läs mer om paddelpasset gult nivå


GRÖNT PADDELPASS

Datum
Tid: 9.00-16.00
Plats: Björlanda Kile, Göteborg
Pris: 1400kr inkl hyra av kajak

Anmäl dig nu

Förkunskapskrav:
Gult paddelpass eller erfarenhet och kunskap som motsvarar det gula paddelpasset. Kontakta oss om du är osäker på vad som krävs.

Information:
Kursen är 7 timmar där vi arbetar vidare och utvecklar det vi lärt oss på det gula paddelpasset. Vi går också igenom fler sätt att förflytta kajaken, fler räddningstekniker och jobbar på våra personliga färdigheter i kajaken.

Observera att detta enbart är en kurs som innehåller de färdigheter som krävs för grönt paddelpass. För att bli examinerad krävs att man genomgår en examination i grönt paddelpass. Examinationen får ej ske samma dag som man går kursen.

Kajak, flytväst, kapell och paddel ingår. Det enda du som deltagare behöver ta med dig är kläder efter väder, samt lunch och vatten.

Lär mer om paddelpasset grön nivå.
Privatkurser

Vi ordnar kurser både för enstaka personer som för grupper på förfrågan, och anpassar då innehållet efter era önskemål. Kontakta oss för mer information och priser.


Maximalt antal deltagare på varje kurs är sex personer. Det krävs minst tre deltagare för att kursen ska bli av. (Gäller ej privatkurser). Om det är färre än tre personer anmälda erbjuds man en plats på en annan kurs eller så får man återbetalning på sin kursavgift. Vid extremt dåligt väder (hårda vindar, åska mm) så flyttas kursen till annat datum.