Våra kajak & SUP uthyrningar

Välj den uthyrning ni är intresserade av att besöka på kartan eller läs mer om varje uthyrning längre ner på sidan.

Våra Kajakuthyrningar i Stockholms skärgård:

Besök den mest södra delen av Stockholms skärgård. Från vår uthyrning på Torö upplever du en orörd och i stort sett obebodd skärgård. Det finns enstaka vandrarhem och hotell, men annars är det tält som gäller om man vill paddla flera dagar.

Muskö erbjuder fin paddling i en skyddad
skärgård. Vår uthyrning på Muskö är ett mellanting mellan Torö som erbjuder mer obebodd skärgård och Dalarö som är mer urbant. På Muskö får du det bästa av två världar.

Upplev skärgården runt Dalarö. Här kan man kombinera naturupplevelsen med lite mer urbana inslag med möjlighet att besöka restauranger, café eller bo en natt på hotell.

Från vår uthyrning i Dyviks marina når man mycket i Stockholms norra skärgård. Här finns både stora bebodda öar och mindre skär utan bebyggelse. I denna delen av skärgården är det ett myllrande skärgårdsliv på sommaren, och inte minst märker man detta i farleden utanför Dyviks marina där alla som ska in eller ut ur Stockholms skärgård passerar.


Våra kajakuthyrningar på västkusten

(Göteborg och Bohuslän)

Från vår uthyrning i  Björlanda Kile når man både Göteborgs norra skärgård, men också den södra delen av Bohusläns skärgård. Här finns många obebodda öar och fina badplatser.

 Här kan du hitta lika fin paddling för en halvdag som för en flerdagarstur. I södra skärgården finns också mängder med restauranger och boendealternativ. Från vår uthyrning i Fiskebäck hittar man alltid lugna och fina paddelvatten.

Vår uthyrning på Tjörn ligger i Myggnäs. Från vår uthyrning når man lätt alla fina paddelområden runt Tjörn och Orust. Man kan hitta fina paddelvatten både för kortare och för längre paddelturer. Man kan ofta hitta skyddade vatten om det blåser längre ut i skärgården.

 

Övriga uthyrningar
Vår uthyrning på Gotland ligger precis utanför Klintehamn, cirka 30 km söder om Visby. Ni hittar oss precis bredvid Warfsholmens pensionat. Vår uthyrning på Gotland är en perfelt utgångspunkt för att utforska den gotländska kusten. 

Vår uthyrning i Mariefred ligger bakom hotell röda magasinet. Från vår uthyrning är det cirka 100 meter till vattnet, men vi tillhandahåller vagnar till kajakerna så de är lätta att transportera. När ni sjösatt kajakerna är ni mitt i staden och kan uppleva Mariefred från en ny sida.