Våra kajak & SUP uthyrningar

Välj den uthyrning ni är intresserade av att besöka på kartan eller läs mer om varje uthyrning längre ner på sidan. 


Kajakuthyrningar STOCKHOLMS i SKÄRGÅRD:

Besök den mest södra delen av Stockholms skärgård. Från vår uthyrning på Torö upplever du en orörd och i stort sett obebodd skärgård. Skärgården här passar lika bra för en halvdagstur som en flerdagarstur. Det finns enstaka vandrarhem och hotell, men annars är det tält som gäller om man vill paddla flera dagar. 

Muskö erbjuder fin paddling i en skyddad skärgård. Vår uthyrning på Muskö är ett mellanting mellan Torö som erbjuder mer obebodd skärgård och Dalarö som är mer urbant. På Muskö får du det bästa av två världar.

Upplev skärgården runt Dalarö. Här kan man kombinera naturupplevelsen med lite mer urbana inslag med möjlighet att besöka restauranger, café eller bo en natt på hotell. Det är mycket liv och rörelse i denna delen av skärgården under sommaren.

Från vår uthyrning i Dyviks marina når man mycket i Stockholms norra skärgård. Här finns både stora bebodda öar och mindre skär utan bebyggelse. I denna delen av skärgården är det ett myllrande skärgårdsliv på sommaren, och inte minst märker man detta i farleden utanför Dyviks marina där alla som ska in eller ut ur Stockholms skärgård passerar.


kajakuthyrningar på västkusten

(Göteborg och Bohuslän)

Från vår uthyrning i  Björlanda Kile når man både Göteborgs norra skärgård, men också den södra delen av Bohusläns skärgård. Här finns många obebodda öar och fina badplatser. Passar bäst för flerdagarsturer men det finns även små mysiga öar och sandstränder inom cirka 30 minuters paddling.

 Här kan du hitta lika fin paddling för en halvdag som för en flerdagarstur. I södra skärgården finns också mängder med restauranger och boendealternativ. Från vår uthyrning i Fiskebäck hittar man alltid lugna och fina paddelvatten eftersom det är mycket öar utanför som skyddar från den värsta vinden när det blåser.

Vår uthyrning på Tjörn ligger i Myggnäs. Från vår uthyrning når man lätt alla fina paddelområden runt Tjörn och Orust. Det är lätt att hitta fina paddelvatten både för kortare och för längre paddelturer. Man kan ofta hitta skyddade paddelvatten om det blåser längre ut i skärgården tack vare det skyddade läget. Missa in Stigfjorden med sin unika natur.

 

Övriga kajakuthyrningar
Vår uthyrning på Gotland ligger precis utanför Klintehamn, cirka 30 km söder om Visby. Ni hittar oss precis bredvid Warfsholmens pensionat. Vår uthyrning på Gotland är en perfekt utgångspunkt för att utforska den gotländska kusten. 

Vår uthyrning i Mariefred ligger bakom hotell röda magasinet. Från vår uthyrning är det cirka 100 meter till vattnet, men vi tillhandahåller vagnar till kajakerna så de är lätta att transportera. När ni sjösatt kajakerna är ni mitt i staden och kan uppleva Mariefred från en ny sida - sjön.