Kajakuthyrning Göteborg - Fiskebäck

Hyr kajak eller SUP i Fiskebäck i Göteborgs södra skärgård

ArcAdventure kajak & SUP uthyrning Göteborg/Fiskebäck

 (Göteborgs södra skärgård)

Hyr kajak & SUP i Göteborgs södra skärgård!

Vår kajakuthyrning i Göteborgs södra skärgård ligger i Fiskebäck. Vi finns i Dansholmens småbåtshamn. som ligger precis bredvid Fiskebäcks småbåtshamn.

Från vår uthyrning i Fiskebäck når ni lätt hela Göteborgs södra skärgård, som är en av Sveriges finaste skärgårdar att paddla i. I denna delen av skärgården finns det mycket att uppleva och här kan man välja mellan att paddla i mer bebodda områden, eller om man vill ha orörd natur. I Göteborgs södra skärgård hittar ni både och.


Snabb fakta om vår uthyrning i Fiskebäck:


Här nedanför hittar ni mer information om vår uthyrning i Fiskebäck:För att se våra övriga uthyrningar klicka här.


Läs mer om att hyra kajak i Göteborg

ArcAdventure har två kajakuthyrningar i Göteborgs skärgård. Hos oss hyr ni tryggt och säkert. Våra uthyrningar ligger strategist belägna precis vid vattnet med fina paddelvatten runt knuten.

Att paddla kajak i Göteborgs skärgård

Att paddla i Göteborg är en fantastisk upplevelse. Upplev allt från obebodda öar där man kan stanna över dagen eller slå läger över natten till mer urbana miljöer med hotell och restauranger.

Var ska man paddla?

Alla delar av Göteborgs skärgård är fina att paddla i. Desto längre norr ut man kommer desto mer vild natur blir det. Vill man paddla i mer befolkade delar så är dn södra skärgården mer tät bebodd. Iallafall under sommarmånaderna.

Varför ska man paddla kajak?

Göteborg är en stad som är omgiven av vatten och det finns många möjligheter att utforska staden från en kajak. Kajakpaddling är en populär aktivitet bland både turister och lokalbefolkningen. 

En av de mest populära platserna för kajakpaddling i Göteborg är i skärgården. Det finns många små öar och vikar som är perfekta för att utforska med kajak. Du kan paddla runt Hönö, Vrångö, Styrsö och andra öar i skärgården och upptäcka vackra stränder, klippor och fiskebyar.

En annan populär plats för kajakpaddling i Göteborg är i Göta älv. Du kan paddla längs floden och se stadens landmärken som Göteborgsoperan, Lilla Bommen och Älvsborgsbron från en annan vinkel. 

För de som vill ha en mer utmanande kajakupplevelse finns det också möjligheter att paddla i havet utanför Göteborg. Detta kräver dock en viss nivå av erfarenhet och kunskap om kajakpaddling i öppet hav.

Oavsett vilken typ av kajakupplevelse du söker, finns det många möjligheter att utforska Göteborg från vattnet. Kajakpaddling är en rolig och spännande aktivitet som ger dig möjlighet att upptäcka staden från en annan vinkel och samtidigt njuta av naturen och havet. Det är en aktivitet som passar lika bra för kompisgänget som för familjen. Välkommen att hyra kajak hos oss i Göteborg i sommar!