Så här funkar det att hyra kajak & SUP hos oss på ArcAdventure

Boka-Hämta-Paddla

 
 

Här kan ni se en kort film om hur det går till när man hyr kajak & SUP från oss på ArcAdventure.


Så här funkar det:

Vi är en av Sveriges första obemannade kajakuthyrningar och på denna sidan hittar du information om hur det går till när man hyr kajak & SUP hos oss. 

Hos oss bokar och betalar du din utrustning direkt på vår hemsida. Du hämtar sedan ut de kajaker och den utrustning du bokat med hjälp av en kod i vår självhämtning. När det är dags för återlämning lägger du tillbaka utrustningen på samma plats och med samma kod som du använde när du hämtade ut.

Detta gör det väldigt flexibelt att hyra kajak från oss på ArcAdventure då du under din hyresperiod helt själv kan välja när du vill hämta och lämna dina kajaker. Mer detaljerad information om hur det fungerar får du via e-post efter att du gjort din bokning. Vi har även samlat all information du behöver inför din paddling här på vår hemsida, och vi finns alltid tillgängliga om det skulle uppstå frågor eller bekymmer.

Vill du veta mer specifikt hur det går till när du ska hämta ut din kajak klicka här.


Så här ser det ut på plats:
Varje kajak/SUP är förvarad i ett fack.
Öppna luckan
Slå in koden du får i din bokningsbekräftelse
I facket finns kajak/SUP, flytväst, kapell och karta
Vrid vredet

Detta är ett koncept som passar de flesta. Men om det är absolut första gången man paddlar kajak rekommenderar vi dock att ni går en nybörjarkurs i havskajakpaddling innan ni hyr kajak hos oss. Man kan också paddla med någon som har erfarenhet sedan tidigare. Läs också gärna vår text lär dig mer om kajakpaddling eller kanotförbundets skrift råd och tips till dig som vill paddla oavsett om du har erfarenhet eller ej. Är man oerfaren så ska man alltid paddla när land och inte paddla när det är för kallt i vattnet. 

Eftersom vi är en obemannad uthyrning får man ta del av våra säkerhetsföreskrifter i samband med bokning via våra uthyrningsvillkor. Som hyresgäst måste man följa de regler för säkerhet som finns uppsatta.